ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το όραμά μας είναι σχετικά απλό. Το επίκεντρο κάθε μας κίνησης είναι ο Πελάτης μας. Οι τεχνικοί μας θα κάνουν τις ιδέες σας πραγματικότητα.


Η εταιρία μας ιδρύθηκε και δραστηριοποιείται στο χώρο των Ναυπηγοεπισκευών από το έτος 1968 και εδρεύει στον Πειραιά.
Όλα αυτά τα χρόνια μέλημά της είναι να παρακολουθεί τις εξελίξεις πάνω στο αντικείμενό της, να εκσυγχρονίζει τον εξοπλισμό της συνεχώς και να ενισχύει με ειδικευμένους τεχνίτες το ανθρώπινο δυναμικό της. Με τη σημερινή της νομική μορφή η Εταιρία μας δραστηριοποιείται από το 1993 και τα ηνία της Εταιρίας έχουν περάσει στα χέρια της δεύτερης γενιάς. Πελάτες μας έχουν υπάρξει πολλές ναυτιλιακές εταιρίες, τόσο ελληνικές όσο και ξένες, αλλά και εργοστάσια επεξεργασίας ξύλου, ελαιουργία και εταιρίες χημικών.
Με αρκετές εταιρίες από αυτές οι σχέσεις είναι μακροχρόνιες και η συνεργασία μας διέπεται από εμπιστοσύνη και εκτίμηση και αποδείχτηκαν πολύ ανθεκτικές στο χρόνο.
Στόχος της Εταιρίας μας είναι να συνεχίσει να προσφέρει όσο το δυνατόν καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες της, με γνώμονα τόσο το χαμηλότερο κόστος όσο και τη συνέπεια ως προς τους πελάτες, τους συνεργάτες και το κράτος.